İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Son dakika insan kaynakları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan insan kaynakları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan insan kaynakları haber sayfamızda...

İnsan Kaynakları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.614 insan kaynakları haberi bulunmuştur.
AXA Sigorta Yetkinlik Akademisi kuruldu
AXA Sigorta Yetkinlik Akademisi kuruldu AXA Sigorta, çalışanları için AXA Yetkinlik Akademisi’ni (AYA) kurdu. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:
26.03.2024 Sigorta
THY personeline bayram ikramiyesi
THY personeline bayram ikramiyesi Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Ekonomi
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “İş Pozitif Projemizi başlattığımız 9 Şubat’tan bu yana yaklaşık 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik. İnşallah bu rakam, her geçen gün katlanarak artacak“ dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Girişimciler için yeni model geldi
Girişimciler için yeni model geldi 2023’te Akbank Girişim Bankacılığı’nı hayata geçiren Akbank, bu yıl da Ak Portföy ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğinde girişimcilere özel uçtan uca hizmet modelini geliştirdi. Start-up’lar ve teknogirişimler ihtiyaç duydukları finansal ürünler ile mentorluk, network ve danışmanlık gibi hizmetlere tek adresten ulaşabilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor Tasarruf finansman sektörünün lideri Eminevim “Elbirliğiyle Gelecek Emin Ellerde” teması ve ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle İstanbul’da gerçekleştirilen strateji toplantısında 2024 hedeflerini masaya yatırdı.
22.03.2024 Advertorial
BAE'de ramazan nedeniyle çalışma saatleri kısaltıldı
BAE'de ramazan nedeniyle çalışma saatleri kısaltıldı Ramazan dolayısıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) tamamında çalışma süresi iki saat kısaltıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor Norm Digital, yapay zekalı işe alım platformu Vinter’ı şirketlerin kullanımına sundu. Görüntü ve dil işleme tekniklerini kullanan Vinter, iş başvurusu yapan adaylar arasında ilk elemeyi yapıp  İK sürecini kısaltıyor, maliyetleri azaltıyor.
12.03.2024 Kobi
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor İŞKUR’un en az beş çalışanı olan her ölçekten şirketin başvurabildiği İşbaşı Eğitim Programları (İEP) kapsamında yeni istihdam edilen kişilerin asgari ücret üzerinden maaş ve sigortaları 3 ila 9 ay arasında değişen sürede karşılanıyor.
15.03.2024 Kobi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında soruları yanıtladı. Enflasyonla ilgili mesaj veren Cevdet Yılmaz, "Enflasyon bizim için temel öncelik. Milletin önceliği neyse bizim de önceliğimiz o." dedi. Yüzde 25 kira düzenlemesiyle ilgili olarak Yılmaz, "Enflasyonun gidişine, kiralardaki gidişata bakılarak bir karar verilecektir. İhtiyat ortadan kalkınca yeni bir değerlendirme yapılır. Etki analizi yapılacak ona göre hükümetimiz bir karar verecektir." açıklamasında bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor
GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), iş dünyası ve gençleri bir araya getirdi.
5.03.2024 Kobi
Amazon Türkiye’de 400 kişiyi işe alacak
Amazon Türkiye’de 400 kişiyi işe alacak Amazon Türkiye, Tuzla Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörü işe alıyor. Şirketin İstanbul’daki lojistik merkezinde Amazon Türkiye müşterilerinin siparişlerinin toplanması, paketlenmesi ve müşterilere gönderilmesinde görev alacak pozisyonlar için başvurular açıldı.
25.02.2024 Ekonomi
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası
Kariyer fuarına Ege Üniversitesi damgası Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 14 üniversitenin paydaşlığı ile gerçekleştirilen Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) 24’e Ege Üniversitesi damgasını vurdu.
24.02.2024 Ege
Japonya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılı kutlandı
Japonya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılı kutlandı Japonya İmparatoru Naruhito’nun 64’üncü doğum günü ve Japonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yıl dönümü, Ankara’da verilen resepsiyon ile kutlandı.
23.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında
Prof. Dr. Ömer Özkan: Beyin nakli yüzyıllardır insanların aklında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ömer Özkan, "İnsan ömründe şimdilerde 80- 85'lerden bahsediyoruz. Ölümsüzlük denilen kavramda 30'lardan 80'e geldiysek belki 100'e de uzayacak. Felç hastalarını iyileştirdiğimiz zaman bilin ki kafa nakli de mümkün olabilecek" açıklamasında bulundu.
23.02.2024 Gündem
'Gençler artık üniversite 4’üncü sınıfta işini buluyor'
'Gençler artık üniversite 4’üncü sınıfta işini buluyor' Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, "Avrupa’da mezun olan bir kişi, 31 başvuru sonunda iş sahibi olurken Türkiye’de bu durum 11. Gençler artık üniversite 4’üncü sınıfta işini buluyor" şeklinde konuştu.
23.02.2024 Gündem
Bilal Erdoğan, Ege Kariyer Fuarı'nda gençlerle bir araya geldi
Bilal Erdoğan, Ege Kariyer Fuarı'nda gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Denizli’de düzenlediği, Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan Ege Kariyer Fuarı'nda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmettin Bilal Erdoğan, gençlerin hiç olmadığı kadar bilinçli olduğunu belirterek, "Gençlere kariyerle ilgili önerilerde, özellikle istihdamda rol oynayan esas faktörlerin edinilen diploma ve akademik başarının tek başına yeterli olmadığını, bunun yanında iş yerinde özellikle çalışkanlık, dürüstlük gibi hasretlerin önem taşıdığını, iletişim kabiliyetinin kendini doğru ifade edebilmenin önemli olduğunu anlattık" dedi.
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama
Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ile BM Daimi Temsilciliğine atama Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevine Büyükelçi Sedat Önal atandı. New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevine de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız getirildi.
21.02.2024 Gündem
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin düzenlediği Ege Kariyer Fuarı başladı. Fuarın açılışında İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay önemli açıklamalar yaptı.
21.02.2024 Gündem
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklama yaptı. Heyelan riski nedeniyle bölgedeki arama faaliyetleri durduruldu.
19.02.2024 Haberler
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklama yaptı. Yapılan açıklamada heyelan riski nedeniyle bölgedeki arama faaliyetlerinin durdurulduğu belirtildi.
19.02.2024 Gündem
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında ŞOK Marketler, daha güçlü bir gelecek için kadınların ekonomiye katılımını artırmak ve fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla “Şok’ta Ben de Varım” projesinin kapsamını genişletti. Türkiye’nin deprem bölgesi başta olmak üzere, farklı yörelerindeki kadın kooperatiflerinden kadınların ürettiği el emeği ürünler, seçili ŞOK mağazalarında satışa sunuldu.
19.02.2024 Ekonomi
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim beyannamesini açıklandı.
5.02.2024 Haberler
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı
MHP'nin seçim beyannamesi açıklandı! '3 ana başlık 100 madde' sloganı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, seçim beyannamesini açıklandı.
5.02.2024 Gündem
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor
Kadın oldukları için okutulmayanlar eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyor Maddi sıkıntılar ve ailevi sebeplerden dolayı okula gidemeyen kadınlar, Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'ndeki okuma ve yazma kursunda eğitimlerini tamamlamak için çaba sarf ediyorlar.
1.02.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İnsan Kaynakları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.